• darkblurbg

Bankstel 'ALI' €1299,-

Bankstel 'ALI' €1299,-

De zithoek ALI, dè bank met veel opties. De bank ALI staat in onze showroom met daarbij de keuze uit 400 kleuren en diverse stof- en leersoorten. Kom eens langs in showroom en stel de bank samen naar uw wens en budget.

Hoekbank 'ALLIANTE' € 2469,-

Hoekbank 'ALLIANTE'  €  2469,-

De hoekbank Aliante is een showroommodel welke direct leverbaar is. De grijze hoekbank is een mooie landelijke bank met een boekenplank in de linkerleuning. Dit geeft de bank met uniek design. De gehele bank is volledig te behandelen waardoor u er jaren plezier van heeft. Niet alleen de prijs is fijn maar ook de kwaliteit van deze hoekbank zorgt ervoor dat je lang kan genieten van het zitcomfort.

Hoekbank 'CESAR' €1799,-

Hoekbank 'CESAR' €1799,-

De grijze hoekbank CESAR. Ons showroommodel die direct leverbaar is. Naast de fijne prijs heeft de bank ook een fijn zitcomfort. Wij bieden u behandelingsproducten voor de bank, wat er voor zorgt dat u lang plezier heeft van de bank. Kom eens langs in de showroom om de bank te bewonderen.

Hoekbank 'BONANZA' €1799,-

Hoekbank 'BONANZA'  €1799,-

BONANZA, de hoekbank die direct leverbaar. De bank heeft een mooie landelijke uitstraling. Naast de fijne prijs heeft de bank ook een fijn zitcomfort. Kom eens langs in de winkel om de bank te bewonderen.